Політика конфіденційності

 

Ці Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (далі Правила) визначають порядок поводження з даними користувачів, зареєстрованих на сайті https://www.suhoyzakon.com.ua (а також в інтегрованих мобільних додатках Сухой Закон)

1. Основні положення.

Погоджуючись з цими Правилами, Користувач дає дозвіл на збір, зберігання, використання та розголошення своїх даних, (в т.ч., але не обов'язково, персональних даних), відповідно до цих Правил, Законом України «Про захист прав споживачів», « Про захист персональних даних »,« Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ».

Правила дійсні з моменту реєстрації користувача або вводу даних користувачем на сайті https://www.suhoyzakon.com.ua

2. Збір та використання персональних даних про клієнта.

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані Користувача зберігаються на сервері сайту https://www.suhoyzakon.com.ua, сервері карткової бази і обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Мета обробки даних Користувача: для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового і бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких використовуються дані користувачів.

На сайті https://www.suhoyzakon.com.ua можуть збирати, зберігати і використовувати такі дані:

  • адреса електронної пошти (e-mail);

  • номер мобільного телефону;

  • ім'я та прізвище;

  • адреса проживання;

  • інші дані, які були надані Користувачем на сайті https://www.suhoyzakon.com.ua

Користувач погоджується з тим, що передані їм дані можуть використовуватися для:

реєстрації користувача на сайті https://www.suhoyzakon.com.ua;

повідомлення Закладу, в якому бронюється столик, про деталі броні;

надання послуг і клієнтської підтримки на запит клієнта;

поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;

повідомлення клієнта про послуги, новини і рекламних пропозиціях за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т.д.

3. Розголошення даних Клієнта Користувачем.

Дані користувача надаються третім особам в наступних випадках:

  • отримано додаткову згоду клієнта;

  • надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує клієнта індивідуально;

  • надання інформацію правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит, що стосується кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності.

4. Видалення наданих даних (в т.ч. персональних даних) і відмова від розсилки.

При зміні даних Користувача, зазначених у пункті 2, а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу сайту https://www.suhoyzakon.com.ua, його дані підлягають зміні або видаленню. https://www.suhoyzakon.com.ua залишає за собою право використовувати дані Користувача з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом одного місяця після деактивації інформації.

5. Захист даних.

https://www.suhoyzakon.com.ua зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірної зміни, розголошення або знищення даних Користувача.

  • Instagram

Wine&Food Market Сухой Закон

м. Херсон

вул. Потьомкінська, 117

050 255 50 00

suhojzakonks@gmail.com

Графік роботи: з 9:00 до 21:00

  • Instagram

Wine&Food Market Сухой Закон

м. Миколаїв

просп. Центральний, 74

066 556 77 67

suhojzakon@gmail.com

Графік роботи: з 9:00 до 21:00